Skip to main content

Adviseren met kennis van zaken. Voor een helder bouwproces en het gewenste eindresultaat.

Goed van start

U heeft een idee of een concreet plan voor uw bouwproject en u wilt van start. Maar een bouwproces kent vele fases met een woud aan procedures, vergunningen, wet- en regelgeving. Weet u waar u aan begint?

Gewenst eindresultaat

Wij adviseren u graag en met kennis van zaken. Denken vooruit over het eindresultaat en anticiperen tijdig op ontwikkelingen onderweg daar naartoe. Onze meerwaarde zit in het ontzorgen van onze opdrachtgevers, het organiseren en bewaken van het proces. Waar dit toe leidt? Gewenst eindresultaat en tevreden opdrachtgevers.

We stellen samen met u als opdrachtgever een Programma van Eisen (PvE) op. Een haalbaarheidstoetsing van dit PvE kunnen wij voor u uitbesteden aan specialisten uit ons netwerk. Zodat u voor de start van uw project weet waar u aan begint.

Denken in oplossingen

De praktijk is nog wel eens weerbarstiger dan de plannen. Dat geldt ook in de bouw. Als opdrachtgever wilt u dan gedegen advies over passende mogelijkheden. De Bouwmanager denkt met u mee. Door onze jarenlange ervaring met uiteenlopende projecten weten we eventuele problemen in de uitvoering samen werkbaar op te lossen. Zo leidt de Bouwmanager uw bouwproces van de start tot en met de oplevering in goede banen.

Met vertrouwen van start met uw bouwproject? Neem contact op met de Bouwmanager.