Skip to main content

Wie is dan de Bouwmanager?

Glunderende ogen

Als de Bouwmanager vertelt over het mooie van zijn vak, lichten zijn ogen op. Hij vertelt hoe geweldig het is dat er vanuit een eerste idee uiteindelijk een gebouw gerealiseerd wordt functioneel is voor mensen.

Hoe een platte tekening met schets uiteindelijk leidt tot het in gebruik nemen van een verzorgingshuis met de modernste zorgtechnologie waar mensen waardig oud kunnen worden.
Hoe prachtig hij het vindt om bij de opening van een duurzaam gebouwd schoolgebouw kinderen lachend en uitgelaten rond te zien rennen. Plezier en gezelligheid op een plek die lange tijd een modderige vlakte was.
Hoe uit de as van een door brand verwoeste zorgboerderij een prachtig nieuw onderkomen verrees voor jongeren met een zorgbehoefte. Of dat een bestaand pand door aanpassingen weer jarenlang kan voldoen aan de eisen van de huidige tijd.

“Het mooiste is de opdrachtgever blij te maken. En om samen met een bouwteam daarvoor te gaan. Ja, dat doe je echt met elkaar”. De Bouwmanager voelt zich in het eindresultaat een kleine schakel. Maar wel de schakel die ervoor zorgt dat de rest gesmeerd loopt.

Groene vogel

Een andere passie van de Bouwmanager is natuur. Vandaar ook dat vogeltje. Vogelspotter, natuurbescherming, rentmeesterschap, IVN-natuurgids… om eens wat te noemen.

De vrijheid van de natuur. Zie daar de link met het zelfstandig ondernemerschap. Vrij als een vogel, er bovenuit stijgen, het overzicht hebben en houden. Bijzonderheden opmerken en eropaf. Af en toe inzoomen om details nauwkeurig te bekijken. Geregeld moet er tijdens het bouwproces een ei gelegd worden, oplossingen uitgevogeld worden. Met als doel samen iets moois uitbroeden voor de opdrachtgever. De favoriete vogel van de Bouwmanager is trouwens de pestvogel. Maar wat dat nou zegt over zijn manier van werken?

Heeft u een bouwproject in de planning waarbij u graag tevreden wilt opleveren? Neem contact op met de Bouwmanager.

"Het mooiste is de opdrachtgever blij te maken. En om samen met een bouwteam daarvoor te gaan. Ja, dat doe je echt met elkaar"
de Bouwmanager