Skip to main content

Bouwbegeleiding op maat, afhankelijk van de grootte van uw project en de fase waarin die zich bevindt.

Bouwproces van A tot Z

De Bouwmanager kent het bouwproces als z’n broekzak. Van schetsontwerp, via voorlopig en definitief ontwerp tot en met het uitvoeringsontwerp, van start bouw tot en met de oplevering: wij zijn erbij en adviseren op gebied van proces en planning, kwaliteit, te gebruiken materialen en mogelijkheden voor kostenbesparing. Met als uitgangspunt de gemaakte contractafspraken om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Kenmerkende kwaliteit

De begeleiding van de Bouwmanager kenmerkt zich door uitgebreide kennis en ervaring met uiteenlopende opdrachtgevers en uitvoerende partijen. Ook onze uitstekende vaardigheden om met alle betrokkenen op basis van gelijkwaardigheid te communiceren kenmerken onze werkwijze. Dit doen wij met een kritische blik en oog voor detail.

Uniek in omvang

De Bouwmanager levert maatwerk. Vanzelfsprekend. Door jarenlange ervaring met projecten van diverse omvang kunnen wij snel een inschatting maken van een bouwproces. Dit is afhankelijk van o.a. de grootte van het project en de fase waarin het zich bevindt. Bent u benieuwd wat de Bouwmanager in uw bouwproject kan betekenen? Wij bouwen graag verder op onze ervaring en bouwen die ook graag uit met nieuwe uitdagingen.

Met heldere afspraken uw bouwproces laten begeleiden? Neem gerust contact op met de Bouwmanager voor een vrijblijvend gesprek.

de bouwmanager spreekt uit ervaring

Ik heb Reinier ervaren als een zeer betrouwbare partner bij onze verbouwing van het hoofdkantoor Rabobank Stad en Midden Groningen in 2013. Zeer goed in de relatie maar ook scherp op de zaak. Een volgend project zou ik zeker met hem aangaan: betrouwbaar, fijn in de samenwerking en met verstand van zaken.

STEFAN SPIERING,
facilitair/ICT/projecten, Rabobank