Skip to main content

Krachten bundelen, overzicht houden, samenwerken. Zo zorgen we met de Bouwmanager voor het beste bouwresultaat.

Begeleiden en verbinden

Wij zijn ervaren in het begeleiden van zowel kortdurende als langlopende bouwtrajecten en weten hoe we de verschillende partijen en fases van een project kunnen verbinden. Door open communicatie en met oog voor ieders kwaliteiten en mogelijkheden. En ja, we hebben graag plezier in ons werk. Wie met De Bouwmanager werkt, merkt dat meteen.

De touwtjes in goede handen

In een bouwteam leveren diverse partijen in verschillende fasen een bijdrage aan het uiteindelijke resultaat. De Bouwmanager houdt het overzicht en is hierbij zowel de leidende als de verbindende factor. Toegankelijk en met kennis van zaken. Op een vriendelijk-overtuigende manier en stevig als de situatie daar om vraagt.

Duurzame samenwerking

De Bouwmanager heeft met diverse partijen een duurzame samenwerking ontwikkeld. Weten wat je aan elkaar hebt, duidelijke afspraken maken en open communicatie als er een kink in de kabel dreigt, of is gekomen. Dat is verbinden voor ons.

Commitment en vertrouwen

U wilt er als opdrachtgever zeker van zijn dat de zaken rond nieuwbouw, verbouw en/of afbouw goed geregeld worden. Geïnformeerd worden over ontwikkelingen in de planning, uitvoering of kosten als dat noodzakelijk is, en niet vaker dan dat.
Wilt u die inschatting graag overlaten aan iemand met verstand van zaken? Iemand die met u in verbinding blijft tot uw bouwproject naar volle tevredenheid is opgeleverd? Dan kiest u voor de Bouwmanager.

Het beste samenspel voor uw bouwproject? Neem contact op met de Bouwmanager.